Tuesday, September 6, 2011

Aidilfitri hari tu (baru buleh tulis..maklum la kat kg tenet slow ) :D

Selamat Hari Raya. hari ni raya ke 8.Aku baru masuk keje hari ni tapi ramai dok cuti lagi. Consultant aku pun pakat cuti lagi. Yeeeehaaaaa xde meeting. Balik kg hari jumaat petang.Balik KL hari ahad. Alhamdulillah xjem pegi balik. Aku buleh memecut dengan sempurna (120km/j je la paling laju pun..maklumla kete kerdil nanti melayang pulak.nanti aku beli Ahmad Jeffry nanti buleh la pecut lebih skit)




Ini pic masa nak balik kg. Aku pun tak tau apa masalah budak ni. Tutup je muka. Feeling pengantin baru omputih kan. masa ni Aja naik ngan aku. sampai tg malim aku hambat dia p naik kete ngan laki dia (tempat seorang isteri adalah disisi suaminya) *muntah*

Raya thn ni spesel sikit sebab sama ngan besday aku. Bila salam, orang kata selamat hari raya..hepi besday (amoi kedai cosway pun wish besday ai tau...maklum la artis -_- )

Sebagai seorang yg gila glamer haruslah aku bergambar dengan perasaan ala-ala artis. Tapi tak mau la tayang byk2.


dengan anak-anak menakan. Amirul & Alia.


Ni pic feeling artis. Harus muka depan URTV -_-


Ni pulak ala2 Datin dengan anak-anaknya (ke mcm ibu tunggal dgn anak-anaknya dihari raya >_< )
Ni dengan pamili ai. Sian mak..aku cover muka dia hehehhehehehe


Bibik di Aidilfitri. Alia mengamuk tepis mangkuk abang dia. pecah. aku yang tensen >_< Time salam-salam aku bising2 tak de sapa beli kek besday kat aku. Pastu time aku sibuk basuh pinggan kat dapur...Kacaq datang bagi aku duit suruh beli kek (sebenarnya duit tu dari Bacaq. Tapi kelihatan agak gila glemer bila besday girl itu sendiri yg beli kek utk dirinya sendiri >_< ) Jadi untuk mengelakkan ia terlalu kelihatan, maka aku tulis 2 nama atas kek 'Happy Birthday Liana & Samrah' kira celebrate beday togeder-geder ngan si Nur (besday dia 17/8) basi sikit la kan hehehehhehe
nilah rupa paras kek berkenaan. ekceli sama dengan kek anibeseri mak & abah dulu. sebab sedap jadi kami beli lagi kek yang sama. Sedap ooo kek ni. Nama kek rebina + vanila.


beday girl dan keknya. turut kelihatan ialah assistan beliau yg turut buat peace


yang celebratenya 2 org je..yang tiup lilinnya 6 T____T


sengeh itu perlu :D

Sebelum mengakhiri n3 kali ini, afdhal la kiranya jika aku menayangkan beberapa hasil kerja seni aku.







Sedia Untuk Tempahan :D

3 comments:

Cik Bahgia a.k.a Zet said...

wahhh.. pandai nye jahit manik~!!!

G-A-D-I-E-Z said...

xnak upah ke? upah la skang untuk baju raya thn 2015 hahahha

Cik Bahgia a.k.a Zet said...

klu untuk hjung thun ni, xbleh ke?? hehe

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates