Wednesday, March 9, 2011

Kisah Botol :D






Sudah lebih kurang 2 seminggu saya pakai menda alah yang bernama Premium Beautiful. Beliau ialah sejenis pakaian yang dipakai dibahagian dalam :D Dah lama tau pasal mende ni tapi tengok lebih kurang je sebab mahal. Tapi sejak kawan saja si hani tu promote dalam blog beliau, terus saya rasa nak try. Syukurlah beliau bagi saya buat installment. Dapatlah gadis2 miskin seperti saya ni mencubanya. Kalo tidak jenuh la saya menabung dulu.

1st day pakai rasa macam nak mati. Serius. Tu la kesannya kalo byk sangat lemak yg diternaknya. 2nd day separa mati, 3rd day pengsan2 manja. Hari berikutnya dah selesa, best & rasa yakin. Macam semua org dok pandang saya (kununnnnn…padahal haram xde sapa pandang pun) kehkehkeh

Mula2 malu nak bagitau org..sekarang ada aku kisah…nak tau, tau la..aku beli tau..mahal ooo bukan cikai2 punya, ini bagus punya brand :D

sekarang saya sudah tukar ke cakuk err cakuk cangkuk ke butang..bukan butang..cangkuk kot (tp bukan cangkul la) kedua. wah rasa badan semakin berlekuk gitu kekkekekeke (perasan kah?) ah biarla...kasik chancela aku perasan kejap hehehe
kepada yg belum mencuba anda patut mencubanya..siyes. motif aku pomot? bkn pomot la. cakap benda betul.(saya bukan pengedar menda alah ni pun) :D

4 comments:

~H @ N i ~ said...

Congratez cik TP ku sayam... I notice since last 2 week pun body kamu sudah curve2.. insyallah dengan usaha gigih kamu pasti berjaya..

Saya sentiasa doa kan custemer2 saya dapat kebaikan PB ni..

harus saya masuk kan dalam blog untuk testi ni.. pe kata tepek sekeping dua gambo before & after..hehe

Thanks alot Cik TP ku sayam ;)

G-A-D-I-E-Z said...

ooo cik hani saya belum amik pic lagi. pic ketika jd botol coke ada la hehehehhe takpe2..nanti ai ambik ai tepek kat sini ye :)

~H @ N i ~ said...

Cik gadiez saya akan tunggu dengan penuh kesabaran dan juga xcitet gegila..hehe

ctm.zainal said...

betul berkesan ye menatang ni?? panas tak kalau pakai?

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates