Monday, October 3, 2011

Bertukar menjadi ayam sejak beberapa hari lalu

Sangat sangat sangat sangatlah bz sejak jumaat lepas. semuanya untuk valuation esok. Sejak jumaat lepas jugak tido aku ala-ala ayam je. 2 jam, 3 jam. Malam ni pun tak tau la boleh tido ke tak. cari duit untuk bos

-_-

Training hari ni di bawak ke esok hari. Aku dah tukar awal2. sebab dah tau mesti bz tahap gaban menentang resaksa planet Zorgon. Malangnya dah sudah demam pulak. Sejak malam ahad. Mungkin akibat kesihatan yang diabaikan. Harap-harap aku sembuh segera. Kalo tak betempek2 la lemak ni tak buleh p eksesais.
(demam2 pun kena kerja dengan tekun. Gigih khennn)

Walopun bz bekerja, sempat jugak meluangkan masa menghias bilik dan memasak. Sedang hias bilik, tengok2 tabung dah penuh..tak muat dah nak buh duit lagi. Nak beli baru..malas nak keluar. Lagipun duit untuk beli tabung buleh disimpan di dalam tabung. sebagai seorang QS yang sedang mencipta nama, kos mestilah dititik beratkan dalam kehidupan seharian haha (cam artis la pulok mencipta nama)

Jadi..inilah dia

Balang biskut yang ditransformasikan sebagai....
"Tabung Berbunga..." (sila buat suara Doraemon)
Siap dalam masa 10minit hahha
kau ado?? tak do kan??

Ini pulak sessi penayangan masakan petang yakni triffle. Jangan tak tau aku terer buat mendalah ni sejak aku keje KLCCUH. Tak caya tanya sanak sedara dan jiran tetangga.
(cam bagus je hohohoho)
Terima kasih kepada Kak Is yang memberi tunjuk ajar :D


Huagghhhhhh mengantuk dan penatnya lahai...aku dah bertekad esok malam aku nak tido selama-lamanya (selama-lamanya???) nak qado balik tido aku selama beberapa hari ni. Untuk menjaga kecantikan tido mesti kena cukup

hehehe


2 comments:

~~Ap Hasnida~~ said...

ni kalu bagi kat umairah ni...abeslah buat penambah alatan memasak die aje ni...lawa~~

G-A-D-I-E-Z said...

u kena bagi sokongan moral..mana tau besar sok jadi chef terkenal :D

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates