Friday, July 22, 2011

N3 yg ditaip dengan penuh rasa tulus ikhlas :D

Semalam (21/7/11) jugak g jumpak ita (yg pegi check perut dia kat ppum) makan2 ngan ita. Excited plak aku tgk kebuncitan ita. (terpikir nak beli baju kaler apa kat baby dia nanti) Teringat aku dulu kitarang sama-sama single mingle..kadang-kadang kuar makan kuar soping sesama. Tapi skang dah susah nak jumpa.Yela dia pun dah bersomi. tak lama lagi ber baby. Mesti la bizi. Masa ita kawin, aku dah mula sedar semua tu. tapi aku hepi untuk dia (mata berkaca2)SUMPAH!

Dulu masa kami part 6, kami ada 5 orang (geng la bajet) aku, ita,ida,tina & adik. Aku pun tak sedar masa mana kitarang jadi rapat. Lepas habih dip, kami masih kontek2 tapi dah kurang rapat dari dulu la. Tapi aku ngan ita still rapat. Semua aku nak share ngan dia. Cite itu cite ini. Aku rasa ita banyak simpan rahsia aku. Kalo aku mati cer try tanya dia..byk benda aku cite ngan dia hahahaha (tapi aku rasa mak dia pun turut simpan rahsia aku -_- )

Skang dalam geng kami 5 orang tu tinggal aku ngan tina je xkawin lagi. Tapi tina ada Eddie dia..anytime je dapat kad tu. maka tinggal lah aku sorang terkulat2 disini kihkihkih

Seingat aku hanya kenduri kawin ita je aku pegi. kenduri kawin kawan2 lain tak. Aku g sorang je umah ita. Sebab aku betul2 nak tgk detik2 manis kawan kesayangan aku tu. Dan yes...air mata aku jatuh bila nizam siap lafazkan akad. (motip aku terlebih emo) hahahahhaha

Ita..tima kasih sebab jadi kawan aku.Tima kasih sebab sudi dengar, baca & layan masalah aku yg xhabih2. Tima kasih sebab sudi borak ngan mak ko pasal aku. Sangat2 menghargainya. Aku sentiasa doakan ko di dunia dan di akhirat (juga tidak ketinggalan mak ko, asben ko n baby ko):D


masa ni ita tak kawin lagi. Ni pic semasa beryoya dengan kelisa ita. skang beliau dah xbawak kelisa. dah bawak Vios.


masa ita kawin ni. Gigih aku ikut sampai ke masjid dan ke taman untuk ambik gambar (sungguh menyibuk kehkehkeh)

5 comments:

ida adnan said...

touching ok...sorry anba, aku dpt bersama hang sekejap ja...tingat lagi kita lepak2 kat tasik shah alam...miss tat moment..huwaaaaa..

G-A-D-I-E-Z said...

kan..aku rindu zaman2 kita part 6 dulu.kejap je berlalu

tapi aku konpius sejak bila ko tau aku ada blog kehkehkehkehkeh

~H @ N i ~ said...

tacing nye saya membaca..laling zaman dip adalah moment yang sangat seronot.. kadang2 bila bukak album lama tu pasti saya akan ketawa sorang2 and kadang2 mengalir air mata mengenang kan saat2 itu..

miss sgt zaman itu.. & harap sangat persahabatan kita semua kekal selama nya.

G-A-D-I-E-Z said...

kan..best kan masa tu..walopun aku batch lain tp aku tetap enjoy dlm batch korang hehehehhehe

ida adnan said...

ana..aku dh lama ikut blog hang...siap letak dlm list geng QS lagi tau..ya..zaman dip plg best..degree xbest langsung...

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates