Wednesday, October 5, 2011

Eksperimen 1 & 2 - Siri 1

Angin gila aku mai dahhhh...
Semalam, habih je meeting terus balik cepat-cepat p Guardian lagi. (aku rasa jualan Guardian mesti meningkat sejak 2,3 hari ni -_- )

Beli ini...
dan ini...

Gila lah. Habih duit aku bulan ni. Nak melawa punya pasal. Apa nak buat. Kau ingat senang jadi orang tak cun??macam-macam kena buat nak meningkatkan keyakinan diri tau
hehe

Yang aku beli tu ialah Arbutin Whitening Essence (RM59.90) dan Arbutin Whitening Milk (RM53.60) dan Mederma Cream (Rm39.90) -pebenda ntah nama penuh dia untuk hilangkan parut.

Gigih kan...?

Set Safi Rania yang aku beli dulu tu aku dermakan kat Aja. Aku nak buat eksperimen gitu. Tengok mana lagi berkesan. Safi Rania ke Hada Labo (sapo cun dulu dia menang hohoho)
Itu aku namakan Eksperimen 1. Bermula dari tarikh semalam 4/10/11

Eksperimen 2 pulak nak tengok keberkesanan Mederma Cream tu. Katanya bagus sangat nak hilangkan parut. Jadi aku nak tengok parut kat kaki aku (yg terjadi akibat pelbagai kejadian tragis) ni buleh hilang ke tak. Berapa lama masa yang di ambik kalo buleh hilang. Bermula dari tarikh semalam jugak 4/10/11.

Cekal kan...?




p/s : pic muka dan kaki yang berparut tak buleh dipaparkan. Bimbang ada yang mengingau dan meracau 4 hari 4 malam akibat tekanan perasaan yang melampau. kategori 18SG sangat

7 comments:

Cik Bahgia a.k.a Zet said...

eceh.. siap beli coklat... hahah

G-A-D-I-E-Z said...

ai mkn 2 ptg pastu jmp anak lipas. sedey tawww >_<

~~Ap Hasnida~~ said...

bagus2...btw tuk ape mende alah ni??ai nk beli juga tp xtaw ape benda ni..wekekeke

ChitiSaliana said...

menda alah mana maksud u? ceklat lipas tu ke? kehkehkehkeh

mederma tu utk hilangkan parut
milk tu moisturizer
essence tu serum
semuanya utk kecantikan diri muahahahhaa

anie said...

caya lah...ekekee

ChitiSaliana said...

jom la anie,join d grup. kta namakan kump kita Gegel Hado kehkehkeh

ctm.zainal said...

sila update kesan nya.. ni dah almost a month dah ni.. hehe

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates